Интериорни врати от myDoors

Фирма Титан Корпорейшън ООД
Адрес: ж.к. “Стрелбище” ул. Червена Роза 44-46
Телефон: 02 8589906, 0888 251 693
Мобилен: 0888 251 693
E-mail: mydoors@mail.bg

Дограма и капаци за прозорци

Дървена дограма - серия New Form

Дограмата се изработва от иглолистна, широколистна и екзотична дървесина, отговаряща на европейските изисквания за дограма. Серията Euro New Form се прилага изцяло от нас, по технология за дървена дограма от тройно слепени дървени ламели. Прозорците и балконските врати, произведени по технологията New Form, са с множество възможности за посока на отваряне, вграждане на допълнителни декоративни елементи и възможности за плъзгане и въртене.

Използваните от нас лакове са SIKKENS, металния обков за вграждане е на Alu Style и MACO, стъклопакет - „ЕМ-ПАК” ООД.


Серия New Form Art

Art серията за екстериорни и интериорни врати, както и за дървена дограма за фасади и вътрешни помещения, се предлaга от иглолистна, широколистна и екзотична дървесина, изработени по технология за трипластов детайл. При Art серията на дървената дограма интериорните и екстериорни врати се използват много възможности за декорация на профила и елементите на изделието. Вграждането на стилен декоративен обков придава на изделието безупречен вид и издръжливост.


Серия New Form Extended

Дървената дограма New Form Extended се изработва по изцяло автентична технология за "англиийски" тип дървена дограма. За разлика от европейския тип дограма, при New Form Extended крилата на прозорците и балконските врати се отварят навън или чрез специални механизми се извеждат встрани. Дървената дограма New Form Extended се предлага и във вариант с вентилация, чрез шибърни ламели.