Интериорни врати от myDoors

Фирма Титан Корпорейшън ООД
Адрес: ж.к. “Стрелбище” ул. Червена Роза 44-46
Телефон: 02 8589906, 0888 251 693
Мобилен: 0888 251 693
E-mail: mydoors@mail.bg

Плъзгащи врати

От гледна точка на функционалността, плъзгащите се врати предлагат голямо удобство. Те се произвеждат с едно или две плъзгащи се крила с различна височина и ширина, което дава възможност да се ползват освен като врати, като портали и за изграждане на цяла стъклена стена. Тази система дава възможност да създадете усещане за прозрачност, светлина и простор, които съответстват на съвременните отворени и свързани пространства.


Има различни предложения, които решават определени проблеми или съответстват на спецификата на дадена къща. Това са плъзгащи се и при отваряне врати, които се придвижват по релси, успоредно на стената, или се „скриват” в самата стена; врати, които са с височина до тавана; врати с чупещи крила (врати, които се сгъват ветрилообразно); конструкции с неподвижна надстройка, която стои като естествено продължение на вратата и създава илюзия за врата, висока до тавана и др.


Интересно предложение е врата, която стои над нивото на стената. Тя е тотално дистанцирана от всичко познато до момента и предлага ново естетическо възприятие и семпло техническо решение. Друга модерна визия предлагат вратите, които перфектно се сливат със стената и защитават концепцията за нова дизайнерска естетика на линеарност и есенциалност.