Интериорни врати от myDoors

Фирма Титан Корпорейшън ООД
Адрес: ж.к. “Стрелбище” ул. Червена Роза 44-46
Телефон: 02 8589906, 0888 251 693
Мобилен: 0888 251 693
E-mail: mydoors@mail.bg

Ламинатни врати

Ламинатни врати със заоблена каса и заоблен перваз


Ламинатни врати с права каса и прав перваз


Ламинатът е един сравнително нов продукт. Ламинираните подови покрития възникнали в средата на 80-те години на миналия век в Швеция. Интересното е, че до днес, благодарение на доказаните си качества, те заемат повече от 10% от пазара на подови покрития в целия свят.


Що се отнася до структурата на материала, тя не е хомогенна, а сложна, четирислойна. Ролята на повърхностно защитно покритие играе специален високоустойчив филм от меламинови или акрилни смоли, нанасянето на които е наречено „ламиниране” и оттук произлиза наименованието на изделието.


Ламинатът не променя цвета и блясъка си под въздействие на слънчевата светлина, а упорити петна от храни, напитки или паднали фасове се премахват с ацетон. Описаните технологии на производство на ламинирани покрития са екологични и водят до получаването на безопасен, чист продукт, при който няма емисии на вредни за здравето вещества по време на експлоатация. Именно затова, на такива покрития могат да се доверят дори хора, склонни към алергични заболявания. Практиката е показала, че те се чувстват комфортно в помещения с такъв тип покрития. Ламинатните врати предлагат богат асортимент от цветове и шарки и могат да имитират голям брой по-скъпи материали. Благодарение на това, избирайки ламинатна врата, Вие можете да създадете желаната атмосфера, като спестите средства.


Възможност при избор на цвят по мострен каталог.


Ламинатните врати позволяват само право остъкляване без дъги.